Menu Sluiten

Safe & Secure

Safe & Secure

Safe & Secure

Dynasure is dé specialist in ‘Trusted solutions’ waaronder secured backoffice & ID-services. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van safe & secure logistieke diensten, zoals persoonlijke bezorging van paspoorten of contractafhandelingen op het moment én de locatie welke de burger het beste uitkomt. Wij bieden u en uw klant een uiterst veilig, betrouwbaar en gecertificeerd logistiek platform dat volledig voldoet aan de huidige (zware) eisen als het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid en privacy van een persoonsgebonden product.

We ontzorgen gemeente en burger van A tot Z door persoonlijke dienstverlening. Daarbij maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die de totale DynaGroup keten kan bieden.

100% met zorg onderweg

Het bezorgen van waardevolle producten, waar en wanneer het de klant het best uitkomt. Dat is waar wij goed in zijn. Wij voeren de logistiek uit op basis van de wensen van de klant.

Anytime: Onze Anytime service biedt distributieoplossingen op elk gewenst tijdstip. Zo bieden we flexibele tijdsvensters, leveringen vroeg in de ochtend of laat op de avond en ‘same day’ & ‘next day’ leveringen.

Anywhere: Uw klant hoeft niet thuis te blijven, onze koeriers leveren op elk gewenst adres in de gehele Benelux.

Realtime Track & Trace:  U en uw klanten kunnen de bezorger real-time volgen via MyDynasure. U volgt de exacte route van de bezorger en ziet hoe laat deze op bestemming arriveert.

Continu op de hoogte: Uw klant wordt continue op de hoogte gehouden van de status van uw bezorging via e-mail en SMS berichten. Circa 30 minuten voor aankomst ontvangt uw klant een persoonlijke update met de exacte verwachte aankomsttijd.

Veilig en betrouwbaar bezorgd

Privacygevoelige producten en producten met hoge waarde vervoeren brengt risico’s met zich mee. Dynasure verkleint deze risico’s door middel van diverse maatregelen. Denk hierbij aan:

Flightcases en verzegeling: Producten worden in flightcases vervoerd en voorzien van een verzegeling per item. Deze wordt pas verbroken met goedkeuring van de klant.

Beveiligde voertuigen: Onze voertuigen zijn uitgerust met een alarm SCM Klasse 3, een gatelock beveiligingsslot en een panic button.

Training koeriers: De koeriers zijn getraind in speciale veiligheids- en assertiviteitshandelingen.

ID-verificatie en authenticatie

ID-verificatie wordt aan huis uitgevoerd door de validatie van identiteitsbewijzen, foto’s, rijbewijzen of combinaties hiervan. De verificatie en authenticatie van identiteit kan thuis (privéadres) of op een openbaar/commercieel adres (bijvoorbeeld bij een accountant, notaris, of arts). Bij authenticatie gaat het om de validatie van de echtheid van een gebruikt identiteitsbewijs, zoals een paspoort of een rijbewijs.

Wij voeren diverse controles uit, zoals:

  • ID-checks
  • Face-to-Face identificatie

 

Op basis van uw eisen aan de levering, stellen wij een proces op voor de te verrichten handelingen. Onze koeriers worden vervolgens opgeleid in onze eigen trainingsacademie.

identificatie
Contract afhandeling

Contractafhandeling

Een contract volledig afhandelen aan de deur? Het is mogelijk!

Op basis van de benodigde handelingen stellen wij een programma samen, waarbij diverse handelingen verricht kunnen worden. Denk hierbij aan:

  • Controleren van de kredietwaardigheid van uw klant;
  • Verificatie van het IBAN-nummer;
  • Inspectie van de documenten;
  • Ondertekenen van het contract door uw klant (fysiek of digitaal);
  • Realtime inscannen van het getekende contract en bijbehorende documenten;
  • Betaling van levering (indien nodig);
  • Betaling van een eigen risico.

 

De totale doorlooptijd voor de afronding van een contract neemt minder dan 10 minuten in beslag én uw klant beleeft optimaal gemak.

Reisdocumenten bezorgen

Wij bezorgen paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen door heel Nederland & België. Burgers geven aan waar en wanneer zij de documenten wensen te ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige, betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Bovendien staat ons Fan Care Center 6 dagen per week, van ’s ochtends tot ’s avonds telefonisch voor gemeenten en burgers klaar.

Dynasure is dé specialist is op het gebied van duurzame, veilige en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken, verzekeraars en tal van gemeenten.

Reisdocument bezorging