Menu Sluiten

Claimmanagement & Polismanagement

Contractafhandeling

Claimmanagement & Polismanagement

Claimregistratie

Online of telefonisch
Polishouders kunnen gemakkelijk hun claim registreren via uw eigen of onze website, ook kunnen ze dit telefonisch doen via ons callcenter. Onze aanpak is altijd klantspecifiek en we stemmen onze werkwijze dan ook goed met u af. Voor het registreren van claims kunnen wij uw vertrouwde IT-systeem gebruiken óf onze zelfontwikkelde software. U en uw medewerkers hebben altijd toegang tot de gegevens.

Claimvalidatie

Check met polis
Wanneer een polishouder belt met een claim vergelijken we die direct met de polis. Bij een online melding bellen onze medewerkers de polishouder om de claim te bespreken. We controleren dan of de schade binnen de dekking van de polis valt.

Claimafhandeling

Polisdatabasebeheer

Beheer van alle gegevens
U kunt mankracht besparen door uw database door ons te laten beheren. Wij zijn dan uw databasebeheerder achter de schermen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: adreswijzigingen, claimgeschiedenis en polisaanpassingen. Wij houden alle polisgegevens voor u bij, met de door u gebruikte software, in ons eigen systeem. Uw eigen medewerkers kunnen uiteraard ook altijd bij deze data.

Afspraak maken

Voor snelle levering
Wordt een claim geaccepteerd dan maakt onze callcentermedewerker direct een afspraak met de polishouder om het product op te halen. De polishouder krijgt in uw huisstijl een bevestiging van de afspraak per brief of e-mail.

Fraudepreventie

Grondige inspectie & compensatie met gesloten beurs 
Een groot aandachtspunt is natuurlijk of de claim terecht is of niet. Is er misschien opzettelijke schade toegebracht? Fraude kost veel geld en drijft polistarieven op. Onze specialisten beoordelen uitstekend hoe schade is ontstaan en maken hierover een inspectierapport. Wanneer de schade niet overeenkomt met de verklaring van de polishouder koppelen wij de uitslag van de inspectie naar u terug. U kunt dan besluiten om wel of niet akkoord te gaan met reparatie of vervanging.

team