Menu Sluiten

Ons verhaal

Safe & Secure

Ons verhaal

Dynasure is dé partner in ’trusted’ backoffice services voor personal electronics. We ontzorgen verzekeraars, telecomoperatoren en andere dienstverleners door processen van ze over te nemen. Van polisbeheer en claimmelding tot de demonstratie van nieuwe of gerepareerde producten bij hun klanten aan huis.

Daarbij maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die onze zusterbedrijven Dynafix, Dynalogic, Dynahealth en Dynalinq bieden: gespecialiseerde monteurs, snelle logistiek en slimme software. Hierdoor zijn we sneller, flexibeler, voordeliger en efficiënter.

We richten ons op het continu overtreffen van klantverwachtingen. Hiervoor ontwikkelen en implementeren we doorlopend nieuwe innovatieve diensten om de creatieve en innovatieve partner achter de schermen te zijn.

Dit maakt ons een uniek en kostenbesparend geïntegreerd supportbedrijf voor verzekeraars, telco’s, overheden en andere dienstverleners.

Onze kracht

Onze dienstverlening is uniek. Wij bieden onze partners een geïntegreerde en innovatieve keten van claim check, logistiek, warehousing, fulfillment, reparatie en procesondersteuning.

Producten in plaats van geld

Snel en kosteneffectief
Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat we de kern van het probleem oplossen. Wij repareren. Polishouders krijgen geen financiële vergoeding maar een werkend product. U als klant verlaagt aanzienlijk uw kosten en helpt tegelijkertijd uw eindgebruiker op een effectieve manier ontzorgt.

End-to-End

Efficiënte dienstverlening
Wij hebben alle backofficeservices die klanten nodig hebben in huis. Call centers, softwareontwikkelaars, reparatiecentra en logistiek. Als deze onderdelen zijn geïntegreerd beschikbaar in een platform waarmee u uw klanten slimmer en efficiëntere bedient. U kunt ook een onderdeel uit dit platform gebruiken. Kostenbesparingen die wij realiseren lopen op naar 40 %.

Klantenbinding

Tevreden polishouders
Wij denken vanuit het perspectief van uw polishouders. En wij leveren een ongekende kwaliteit. Uw klanten waarderen dit met verhoogde klantloyaliteit. Onderzoek onder onze klanten geeft aan dat hun verzekerden zich goed geholpen voelen en geen reden zien om over te stappen naar een andere aanbieder.