Menu Sluiten

We Are Dyna

values

We are Dyna

DynaGroup

DynaGroup ontzorgt de klant met slimme oplossingen. Onze organisatie bestaat uit vijf business units die elkaar aanvullen, ieder vanuit hun eigen specialisatie. Elke business unit is gespecialiseerd in diensten en oplossingen voor klanten met grote namen in de financiële sector, de reis- en verzekeringswereld, de overheid, e-commerce en Telecom. De units vullen elkaar aan en staan samen garant voor innovatieve oplossingen die onze klanten volledig ontzorgen. Ruim 2.200 betrokken medewerkers, verdeeld over acht vestigingen in de Benelux, werken dag in dag uit samen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met als ultiem doel om van iedere klant een fan te maken.

DYnaGroup

We are Dyna

We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving.

Voor een volmaakte bezorging, zijn alle schakels binnen het logistiek proces perfect op elkaar afgestemd en is samenwerking een beslissende factor. Of het nu gaat om de accountmanager die afspraken maakt met de opdrachtgever, de logistiek medewerker die in de nacht de sortering verzorgt, onze planners die de beste route plannen, de chauffeurssupport-collega die de bezorger op weg helpt, de callcenter agent die vragen van de consument beantwoordt of de bezorger die uiteindelijk het visitekaartje bij de consument is, we doen het allemaal samen en iedere schakel is even belangrijk.

Values

We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden.

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken”.  Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren we win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

values bord
bpostgroup

bpostgroup

In 2017 is DynaGroup is onderdeel geworden van bpostgroup. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze groei-ambities binnen en buiten de Benelux sneller realiseren. bpostgroup is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen.