• 100% met zorg onderweg

100% met zorg onderweg

Het bezorgen van waardevolle producten, waar en wanneer het de klant het best uitkomt. Dat is waar wij goed in zijn. Wij voeren de logistiek uit op basis van de wensen van de klant.

  • Anytime: Onze Anytime service biedt distributieoplossingen op elk gewenst tijdstip. Zo bieden we flexibele tijdsvensters, leveringen vroeg in de ochtend of laat op de avond en ‘same day’ & ‘next day’ leveringen.
  • Anywhere: Uw klant hoeft niet thuis te blijven, onze koeriers leveren op elk gewenst adres in de gehele Benelux.
  • Realtime Track & Trace: via Google Maps. U en uw klanten kunnen de koerier real-time volgen via Track & Trace. Via Google Maps en Google Earth volgt u de exacte route van de chauffeur en ziet u hoe laat deze op bestemming arriveert.
  • MyDynasure
  • Continu op de hoogte: uw klant wordt continue op de hoogte gehouden van de status van uw bezorging via e-mail en sms berichten. Circa 30 minuten voor aankomst ontvangt uw klant een persoonlijke update met de exacte verwachte aankomsttijd.


Safe & Secure bezorgingen/ veilig en betrouwbaar bezorgd

Privacygevoelige producten en producten met hoge waarde vervoeren brengt risico’s met zich mee. Dynasure verkleint deze risico’s zoveel mogelijk door middel van diverse maatregelen. Denk hierbij aan:

-Flightcases en verzegeling
Producten worden in flightcases vervoerd en voorzien van een verzegeling per item. Deze wordt pas verbroken met goedkeuring van de klant;

-Beveiligde voertuigen
Onze voertuigen zijn uitgerust met een alarm SCM Klasse 3, een gatelock beveiligingsslot en een panic button.

-Training koeriers
De koeriers zijn getraind in speciale veiligheids- en assertiviteitshandelingen