• Personalized logistics

Personalized logistics

Drie bezorg- en ophaalmogelijkheden per dag
Zelfs al binnen 4 uur
Onze chauffeurs zijn de hele dag onderweg. Bezorgen en ophalen is daarom al mogelijk binnen 4 uur na een melding. Een aantrekkelijke optie is ons Anytime concept: tegen een gunstig tarief staat onze bezorger gemiddeld al binnen 6 uur bij u of de polishouder voor de deur.

Anytime

Melding vóór:

Levering/ophalen tussen:

11:00 uur

13:00-18:00 uur

15:00 uur

18:00-22:00 uur

22:00 uur

08:00-13:00 uur


Als we een niet-werkend product ophalen kunnen we direct een vervangend of leentoestel afleveren. Leenapparaten leveren we met alle benodigde accessoires. Gemiddeld brengen wij een product na drie tot vijf werkdagen gerepareerd terug.

Flexibele tijdvensters
Waar en wanneer het uitkomt
We brengen of halen op elke gewenste locatie in de Benelux producten. Dit kan bijvoorbeeld thuis of op een zakelijk adres, van maandag tot en met zondag tussen 08:00 tot 22:00 uur. Als het nodig is spreken we een ruimer of een strakker tijdvenster af van maximaal 4 tot minimaal 1 uur. De klant kiest het gewenste tijdvenster en ontvangt een bevestiging. Niemand hoeft onnodig thuis te blijven én is er optimale duidelijkheid over het exacte levertijdstip.

Real-time Track & Trace
Weet precies wanneer de chauffeur komt
Uw klanten en u kunnen reparaties volgen via Track & Trace. In Track & Trace is ook, real-time, de status van de vezending te zien. Via Google Maps en Google Earth volgt u de exacte route van de chauffeur en ziet u hoe laat deze op bestemming arriveert.

Updates per sms, e-mail en op de website
Blijf op de hoogte
Op de dag van levering krijgt uw klant het verwachte tijdstip van levering te horen. 30 tot 60 minuten voor aankomst volgt nog een sms’je.