• Onze kracht

Onze kracht

Onze dienstverlening is uniek. Wij bieden onze partners een geïntegreerde en innovatieve keten van claim check, logistiek, warehousing, fulfilment, reparatie en procesondersteuning.

Producten in plaats van geld
Snel en kosteneffectief
Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat we de kern van het probleem oplossen. Wij repareren. Polishouders krijgen geen financiële vergoeding maar een werkend product. U als klant verlaagt aanzienlijk uw kosten en helpt tegelijkertijd uw eindgebruiker op een effectieve manier ontzorgt.

End-to-end
Efficiënte dienstverlening
Wij hebben er alle backofficeservices die klanten nodig hebben in huis. Call centers, softwareontwikkelaars, reparatiecentra en logistiek. Als deze onderdelen zijn geïntegreerd beschikbaar in een platform waarmee u uw klanten slimmer en efficiëntere bedient. U kunt ook een onderdeel uit dit platform gebruiken. Kostenbesparingen die wij realiseren lopen op naar 40 %.

Klantenbinding
Tevreden polishouders
Wij denken vanuit het perspectief van uw polishouders. En wij leveren een ongekende kwaliteit. Uw klanten waarderen dit met verhoogde klantloyaliteit. Onderzoek onder onze klanten geeft aan dat hun verzekerden zich goed geholpen voelen en geen reden zien om over te stappen naar een andere aanbieder.