• Kom werken!

Kom werken!


We zijn onderdeel van de DynaGroup. DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de businessunits Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die iets toevoegen. Ben jij proactief, klantgericht en heb jij ideeën waarmee wij onze klanten maximaal kunnen helpen? Kijk dan naar onze beschikbare vacatures. 

Wil je ons op een andere manier helpen of staat de juiste vacature voor jou niet in het overzicht? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected].


Medewerker Schadebehandelingen (Nuth)

Vanwege een forse groei van onze activiteiten binnen de business unit Dynasure zijn we op zoek naar een:...

2018-06-19 11:47:58Meer informatie »

Klantcontact specialist (min. 16 uur)

Vanwege een forse groei van onze activiteiten binnen Dynasure zijn we op zoek naar:...

2018-07-02 10:07:34Meer informatie »

Customer Care Center employee (Nuth)

Vanwege een forse groei van onze activiteiten zijn wij voor onze business unit Dynasure BV (onderdeel van DynaGroup) op zoek naar:...

2018-07-04 11:38:07Meer informatie »