Kan ik een defect aan mijn vervangende toestel melden?

Ja, indien het toestel dat u van ons heeft ontvangen n.a.v. een toegekende claim een garantiedefect vertoont zullen wij te onzer beoordeling een reparatietraject starten. ACE biedt garantie op het vervangende toestel voor een maximumperiode van 24 maanden na de datum dat uw polis in werking treedt.

Als uw toestel een defect vertoont binnen deze garantieperiode en wij een reparatie order voor u aanmaken, zal Dynalogic het toestel bij u ophalen. Dynafix zal het defect binnen redelijke termijn repareren en zal er alles aan doen om de tijd dat u uw toestel moet missen tot een minimum te beperken. De duur van een reparatie is gemiddeld 5 werkdagen. Wanneer de reparatie gereed is zult u van Dynalogic een e-mail ontvangen waarmee uw zelf uw afleverafspraak kunt inplannen.

Let op! U kunt enkel aanspraak maken op deze kosteloze reparatieservice als er geen sprake is van vocht-, val-, druk- of stootschade aan uw toestel. Indien vorenstaande tijdens diagnose wel van toepassing blijkt te zijn zult u van ons een prijsopgaaf ter reparatie ontvangen. Wanneer u echter in dat geval ervoor kiest het toestel ongerepareerd retour te ontvangen kunnen hier onderzoekskosten aan verbonden zijn.  

Defecten aan uw vervangend toestel kunt u online indienen via ace.dynasure.nl (24 uur)*

*Op zon- en nationale feestdagen zijn wij gesloten. Indien u op deze dagen on-line melding maakt, zullen wij deze op de eerst volgende werkdag in behandeling nemen.

Beoordeel deze vraag:
(Gemiddelde beoordeling: 2 sterren)