Hoe maak ik het defecte toestel gereed?

In geval van een reparatietraject en u heeft een orderbevestiging van Dynafix (reparatiedienst) ontvangen:

Maak een back-up van uw gegevens. Tijdens het reparatieproces zetten wij uw toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Alle aanwezige data wordt daarbij verwijderd! Haal ook de SIM-kaart en de geheugenkaart uit uw toestel en stuur deze niet mee.

Wanneer u een Apple iPhone of iPad heeft, verzoeken wij u dringend om de optie “Find my iPhone” uit te schakelen op uw toestel, of (wanneer uw toestel niet meer inschakelt) het toestel te verwijderen van uw iCloud account. Voor verdere uitleg over hoe u de “Find my iPhone” functie kunt uitzetten klik hier.

U bent zelf verantwoordelijk voor de verpakking van het mee te geven product. Uw toestel wordt door Dynalogic afgehaald op het door u opgegeven adres. Dit kan uw huisadres zijn, maar ook een ander adres zoals een kantooradres of een tijdelijk verblijfadres.

Indien we uw toestel gaan omruilen en u heeft een bevestiging ter omruiling van Dynalogic (koeriersbedrijf) ontvangen:

Uw toestel wordt door Dynalogic afgehaald op het door u opgegeven adres. Dit kan uw huisadres zijn, maar ook een ander adres zoals een kantooradres of een tijdelijk verblijfadres. Onze koerier controleert het IMEI nummer van uw toestel. Indien het IMEI nummer niet correct is kan onze koerier uw toestel niet in ontvangst nemen. Het toestel dient compleet, met backcover en batterij, te worden overhandigd aan de koerier.

Voordat de koerier bij u arriveert, adviseren wij u alle persoonlijke data, geplaatste geheugenkaarten, de SIM-kaart en andere toebehoren te verwijderen. Bij toestellen met een uitneembare SIM-tray (zoals Apple Iphone) moet de SIM-tray meegegeven worden. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om de persoonlijke data van uw toestel te verwijderen dan zullen wij (indien mogelijk) altijd middels onze data-clean procedure alle data van uw toestel verwijderen.

Wanneer u een Apple iPhone of iPad heeft, verzoeken wij u dringend om de optie “Find my iPhone” uit te schakelen op uw toestel, of (wanneer uw toestel niet meer inschakelt) het toestel te verwijderen van uw iCloud account. Aan uw deur kan de koerier controleren of de optie “Find my iPhone” is uitgeschakeld. Wanneer deze niet is uitgeschakeld, zal de koerier het toestel niet meenemen. Voor verdere uitleg over hoe u de “Find my iPhone” functie kunt uitzetten klik hier.

Beoordeel deze vraag:
(Gemiddelde beoordeling: 3.22 sterren)