Dien ik het af te halen defecte toestel te verpakken?

Indien we uw toestel gaan repareren en u een orderbevestiging van Dynafix (reparatiedienst) heeft ontvangen: U bent zelf verantwoordelijk voor het verpakken van het mee te geven product. Lees en volg de verkregen instructies van Dynafix. Hier staat onder andere in hoe u een back-up kunt maken van uw gegevens. Ook staat hierin aangegeven dat u uw SIM-kaart en geheugenkaart uit uw toestel dient te verwijderen en niet mee dient te sturen. Verpak uw defecte product deugdelijk en geef alleen de accessoires mee die mogelijk met de klacht in verband kunnen staan.

• Indien u een GSM instuurt zonder accessoires, raden wij u aan het toestel in een luchtkussenenvelop te versturen.
  • Als u een GSM met accessoires of een groter product instuurt, gelieve het toestel te verpakken in een stevige doos.

Indien we uw toestel gaan omruilen en u een bevestiging ter omruiling van Dynalogic (koeriersbedrijf) heeft ontvangen: Onze koerier maakt gebruik van een beschermende transport koffer. U hoeft het toestel dan ook niet zelf te verpakken.

Beoordeel deze vraag:
(Gemiddelde beoordeling: 3 sterren)